Hämeen Puutarhaseuran pikkujoulut Porkkalan kartanossa 7.12.2019

Helppo havukranssi - Lue ohjeet koristeen tekoon
Kuva: UPM Metsä

TIP TAP, TIPE TIPE,TIP TAP,

TAMMI JA MONI MUU PUU ELI SINÄKIN MUKAAN TUU!

Tervetuloa viettämään seuramme kanelintuoksuisia pikkujouluja Porkkalan historialliseen kartanomiljööseen Lammille lauantaina 7.12.2019 kello 14-18.30.

Anniina Rikala opettaa meille mm. havusidontaa ja saat ammattilaisen vinkit tehdä itse havukranssi tai havuköynnös jouluksi. Matkat, mahdolliset materiaalikulut ja jouluinen buffetpöytä tarjoiluineen sisältyvät hintaan. Hinta 20€ ja maksu kerätään vasta linja-autossa.

Puutarhaseura järjestää pikkujouluihin yhteiskuljetuksen. Lähtöpaikat ovat Tiiriön Prisma

kello: 13.15 ja Wetterhoffin pysäkki kello: 13.25. Paluu Hämeenlinnaan klo: 18.30.

Matkaan voit tulla myös reitin varrelta, kerro hakupaikka ilmoittautumisesi yhteydessä.

Sitovat ennakkoilmoittautuminen 1.12 mennessä Seija 040 7700230 tai seija.palm1@gmail.com.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!