Keväinen retki sipulikukkien loistoon Pölkinvuorelle 18.5.2019

Hämeen Puutarhaseura tekee kevätretken Urjalaan sipulikukkien Pölkinvuorelle lauantaina 18.5 . Lähtö Hämeenlinnan Prisman parkkipaikalta kello 9.30.

Pölkinvuorella kukkivat tuhannet ja taas tuhannet keväiset sipulikukat vain tietysti meitä varten. Kauniiseen puutarhaan saamme tutustua vielä paremmin opastetun kierroksen välityksellä ja tietysti aikaa on varattu myös ostosia sekä evästelyä varten. Eli ota omat eväät mukaan tai nauti kahvit omakustanne hintaan Pölkinvuoren kahvilassa.

Kauniista keväisestä puutarhasta siirrymme sitten ostoksille Urjalan makeistukkuun, jossa pääsee ”makeamman elämän makuun” edullisesti.

Sitten onkin jo kaikilla kova nälkä ja pysähdymme lounastamaan lähiruokaa suurella sydämellä Vanha Norriin keittolounaan äärelle. Mahdollisuus ostaa myös mm. itse leivottua leipää mukaan.

Matkamme jatkuu vielä Tammelassa sijaitsevaan Palmin puutarhaan. Puutarha ja sen kasveja pullottavat kasvihuoneineet odottavat jo meitä. Näet erilaisia kesäkukka amppelivaihtoehtoja ja tietysti voit hankkia itsellesi yksittäisiä kesäkukkia tai yrttejä. Monivuotisia perennoja löytyy myös erinomainen lajitelma sekä erilaisten ruukkujen valikoima on laaja.

Takaisin Hämeenlinnassan Prismalla olemme kello 18.

Koko päivän retki maksaa 45€ sis. kyydit, opastetun kierroksen ja lounaan. Ostokset jokainen joutuu ikävä kyllä maksamaan itse mutta, pakkohan ei ole ostaa kuin vain muutama ( 2- 99 kpl) pientä kesäkukkaa.

Ennakkoilmoittautumiset Seijalle  10.5 mennessä s- postilla seija.palm1@gmail.com. tai iltaisin 040 7700230. Kerrothan myös ruokarajoitteistasi.

Matkarahat kerätään linja- autossa .

Tervetuloa kokemaan kevään värejä, tuoksuja, muotoja ja makuja mukavassa  Hämeen Puutarhaseuran seurassa. Ilman sinua ei olisi meitä!